Indien u nog specifieke vragen heeft of een afspraak wilt maken met ons, contacteer ons dan gerust telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen verwelkomen bij Biovan!


 Contact    013 45 99 05

Ethisch verantwoord consumeren

Als biologische groente- en fruithoevewinkel zijn wij bovendien van mening dat ook de herkomst van de vruchten correct moet zijn. 

Helaas blijkt dat niet altijd het geval te zijn, en blijken heel wat groenten en fruitsoorten behandeld te worden met diverse stoffen en pesticiden waardoor het gezonde aspect verloren gaat.

Hoevewinkel sinds 1983

Omdat wij als hoevewinkel in biologisch fruit en groenten al meer dan 40 jaar gepassioneerd zijn door kwaliteitsproducten, weten wij hoe belangrijk het is om de biologische herkomst en de correcte behandeling van onze biovoeding te garanderen aan onze klanten. Laat u bijstaan door onze kennis en kunde zodat u perfect weet welke voedingsstoffen u in zich opneemt. 

Het biolabel, de beste kwaliteit

Een optimale controle van zowel de bioproducten als de leveranciers zorgen voor een noodzakelijke garantie naar onze dierbare klanten toe. Ons biolabel en de nodige certificaten geven u de extra zekerheid en geruststelling die u bij andere hoevewinkels in fruit en groenten misschien niet vindt. Onze kwalitatieve producten en onze feilloze service stellen nooit teleur!